Hoe visolie kan worden gebruikt als depressie remedie

By in voeding on juli 19, 2013

Depressie is een ernstige aandoening. Een van de tekenen van depressie is een dramatische verandering in eetpatroon. Sommige mensen verliezen al het verlangen om te eten, anderen ontwikkelen vraatzuchtige eetlust vooral voor koolhydraten. Mensen met een depressie hebben meestal weinig energie. Andere veel voorkomende symptomen van depressie zijn een onwankelbaar gevoel van verdriet, onvermogen om plezier, vroeg wakker worden of wakker te ervaren gedurende de nacht, slapeloosheid, overmatige slaperigheid, andere slaapstoornissen, moeite met concentreren en besluiteloosheid. Gevoelens van waardeloosheid of schuld kan worden vergezeld door terugkerende gedachten aan de dood.

Iedereen die enige of alle van deze symptomen bijna elke dag gedurende meer dan twee weken heeft, kan lijden aan depressie.

Is het eten van meer vette vis een eenvoudige manier om te helpen depressie te verlichten? Onderzoek wijst op `Ja`. Onderzoekers beweren dat de hoogte van depressie lager zijn in landen waar veel vis wordt geconsumeerd en hoger in landen waar weinig vis wordt gegeten. Deskundigen hebben opgemerkt dat sommige mensen die lijden aan een depressie aanzienlijk lage niveaus van omega-3 vetzuren, die normaal worden gevonden in hoge concentraties in de hersenen hebben.

Ijzer

De vetzuren zijn overvloedig in vis, vooral zalm, forel, zwaardvis, verse tonijn en makreel aanwezig.

Een vlaag van studies heeft het idee dat consumeren van meer omega-3 vetzuren kan helpen om de stemming te stabiliseren. Nieuwe studies hebben aangetoond dat omega-3 vetzuren symptomen van depressie en bipolaire stoornis kan helpen.

Hoewel meer onderzoek aan de gang is, kan het geen kwaad om twee of drie visgerechten aan uw wekelijkse dieet toe te voegen. Mensen die niet van vis houden, moeten proberen om meer vis, Lijnzaad, koolzaadolie en walnoten te eten dit zijn allemaal andere bronnen van omega-3-vetzuren.

Geef een antwoord
Farmaline.nl A. Vogel