Voedingsmiddelen die Testosteron verhogen

By in Testosteron, vitamines, voeding on september 9, 2013

Gezonde voedingsmiddelen die Testosteron op een natuurlijke manier verhogen.

Testosteron heeft twee belangrijke functies in het mannelijk lichaam . De eerste is dat het wordt gebruikt om libido te verhogen en een gezond seksleven te bevorderen door middel van gezond sperma productie. Ten tweede, een hoog niveau van testosteron verhoogd de spiermassa. Testosteron is ook een belangrijk element voor de verbetering van de concentratie en het geheugen , het creëren van sterke botten , aanmaak van rode bloedcellen , goede vet distributie , en verheffende energie niveaus .

Testosteron niveaus zijn meestal voldoende of zelfs hoog bij jonge mannen , maar de gemiddelde man begint het ervaren van een daling van 1 % van de testosteronspiegel elk jaar na de leeftijd van 30 . Echter , kunnen zowel jonge en oudere mannen een afname van testosteron te zien als gevolg van stress , ziekte , verwonding , overgewicht , een slechte voeding en andere factoren .

Voedingsmiddelen die Testosteron verhogen

Gezonde testosteronproductie is afhankelijk van een voedzaam dieet . B – complex vitamines en zink zijn vooral van belang voor het verhogen van testosteron en is te vinden in een aantal smakelijke gerechten . Hieronder volgt een lijst van enkele van de beste voedingsmiddelen toe te voegen aan een gezonde voeding , die zal helpen bij het ​​verhogen van testosteron op natuurlijke wijze .

• Oesters – Erkend als een afrodisiacum , oesters zijn een rijke bron van zink , die wordt gebruikt om testosteron en gezond sperma te produceren . Deze smakelijke schelpdieren het hormoon dopamine die wordt gebruikt om het libido verhogen bevatten . Voor gemaximaliseerd testosteron hulp , eet oesters rauw of licht gestoomd .

• Vissen – Alle soorten vis zijn een krachtige bron van B-vitaminen die gebruikt worden bij gezonde zaadcellen en testosteron productie . Bereid zalm , kabeljauw , makreel en andere lekkere visgerechten meerdere keren per week voor het beste resultaat .

• Avocado’s – Deze gezonde superfood biedt een goede dosis vitamine B6 , die het lichaam gebruikt om testosteron te produceren . Het heeft ook grote hoeveelheden foliumzuur die energie en breekt eiwitten verhoogt in aminozuren die het lichaam gebruikt om te herstellen en te groeien gezond spierweefsel en sperma te produceren .

• Moeren – Alle noten zijn een goede bron van essentiële vetzuren die zorgen voor wat het lichaam nodig heeft om mannelijke hormonen te produceren . Amandelen zijn het beste voor het stimuleren testosteron als ze een grote bron van zink ook.

• Eieren – Eieren hulp toename testosteron omdat ze hoge hoeveelheden van zowel vitamine B5 en B6 . Deze B-vitamines regelen hormoonspiegels en de bestrijding van stress , die is een bewezen oorzaak van een laag libido .

• Vijgen – Deze zoete , sappige vrucht is rijk aan aminozuren, die onderzoek heeft gevonden om het libido , evenals seksuele uithoudingsvermogen te verhogen .

• Bananen – Deze zijn rijk aan kalium en vitamine B ( zoals riboflavine ) , die de belangrijkste ingrediënten in het produceren van gezonde mannelijke hormonen zijn . Bananen bevatten ook een enzym bromelaïne dat mannelijke libido stimuleert en ze bieden ook een extra energie- punch .

• Asperges – Asperges is rijk aan vitamine E dat is een andere voedingsstof die studies tonen zal testosteron productie stimuleren .

• Bruine rijst en kaas – Alle drie van deze voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden zink die is een belangrijk ingrediënt voor de productie van testosteron . Voeg ze toe aan een gezond dieet om testosteron verheffen .

Testosteron-advocado

Geef een antwoord
Farmaline.nl A. Vogel