Geestelijke gezondheid en voeding

Voeding en Geestelijke Gezondheid

By in vitamines on oktober 18, 2013

Recente gegevens wijzen erop dat een goede voeding essentieel is voor onze geestelijke gezondheid en dat een aantal psychische aandoeningen kan worden beïnvloed door voedingsfactoren.

Een van de meest voor de hand liggende, maar toch onder – erkende factoren in de ontwikkeling van belangrijke trends in de geestelijke gezondheidszorg is de rol van voeding. Het lichaam van het bewijs dat voeding en geestelijke gezondheid groeit in een snel tempo . Evenals de impact op korte en lange termijn geestelijke gezondheid, het bewijs geeft aan dat voedsel een belangrijke bijdragende rol in de ontwikkeling heeft, het beheer en de preventie van specifieke psychische problemen zoals depressie , schizofrenie, en de ziekte van Alzheimer.
Bijna twee derde van de mensen die niet dagelijks psychische problemen niet rapporteren eet fruit of vruchtensap per dag , vergeleken met minder dan de helft van degenen die verslag deden van dagelijkse psychische problemen. Dit patroon is vergelijkbaar voor verse groenten en salade . Degenen die een zekere mate van psychisch probleem rapporteren ook eten minder gezond voedsel ( verse groenten en fruit , biologische voeding en maaltijden gemaakt vanaf nul ) en meer ongezonde voedingsmiddelen ( patat en chips , chocolade , kant en klaar maaltijden en afhaalrestaurants ).
Een evenwichtige stemming en gevoel van welzijn worden beschermd dat onze voeding voldoende hoeveelheden van complexe koolhydraten , essentiële vetten , aminozuren , vitaminen en mineralen en water .

Terwijl een gezonde voeding kan helpen bij het ​​herstel , moet het naast andere behandelingen aanbevolen door uw arts zitten .

Geestelijke gezondheid en voeding

Voedselconsumptie

Wat we nu eten is heel anders dan die van onze recente voorouders . Voedselproductie en fabricagetechnieken , in combinatie met veranderingen in levensstijl en de toegang tot verwerkte voedingsmiddelen , dat onze inname van verse , voedzame , lokale producten veel lager , tegelijkertijd als onze inname van vet , suiker , alcohol en additieven veel hoger . Er is geschat dat de gemiddelde persoon in het Verenigd Koninkrijk en andere geïndustrialiseerde landen zal eten meer dan 4 kilo additieven per jaar.

In de afgelopen 60 jaar is er een daling van 34 % in het Verenigd Koninkrijk fruitconsumptie met momenteel slechts 13 % van de mannen en 15 % van de vrouwen nu het eten van minstens vijf porties fruit en groenten per dag . Mensen in de Britse eet 59 % minder vis dan zij 60 jaar geleden – verminderen van de consumptie van omega – 3 essentiële vetzuren .

 

vitaminen.nl

Geef een antwoord
Farmaline.nl A. Vogel