Groene Koffiebonen

By in Gezondheid on mei 14, 2014

De populariteit van groene koffieboon extract ( GCBE ) ontplofte in de VS nadat ze te zien waren in de populaire Dr Oz Show. Vandaag de dag zijn veel slechte kwaliteit groene koffiebonen op de markt.

Nou , groene koffie is koffie gemaakt van rauwe bonen die niet zijn geroosterd . [ 1 ] Verrassend , sommige culturen van Azië gebruiken groene koffiebonen zo ver terug als 1100 VC.

Gezondheid voordelen van Green Coffee Bean Extract

Omdat het een relatief nieuwkomer op de supplementen wereld is, zijn studies nog steeds aan de gang om de voordelen van groene koffieboon extract te ontdekken. Maar wat al bekend is, is genoeg om spanning te veroorzaken . Het branden van koffie doodt de meeste van de chlorogeenzuur , dat is waarom juist het drinken van koffie niet dezelfde voordelen biedt , vooral voor vet verlies .

groene koffieboon

Gewichtsverlies : Dit is de meest opwindende voordeel. De chlorogeenzuur in groene koffiebonen kan de opname van glucose , vetten en koolhydraten remmen , dus helpen gewicht te verliezen . In een studie werd een groep van overgewicht of obesitas mensen verloren een gemiddelde van 17 kilo lichaamsgewicht na het nuttigen van groene koffie-extract elke dag gedurende 22 weken , zonder enige verandering van dieet. [ 2 ]

Antioxidant : Niet alleen chlorogeenzuur potentieel gunstige voor gewichtsverlies is ook een powerful anti – oxidant . Groene koffie bevat ook cafeïne zuur , nog een anti – oxidant . Anti – oxidanten helpen de vrije radicalen die kunnen bijdragen aan veroudering , hart-en vaatziekten en kanker , onder andere gezondheidsproblemen .

Cardiovasculaire gezondheid : Een studie met 117 mannen met milde hypertensie toonde significante verbetering bij patiënten die GCBE vergeleken met de placebo [ 3 ] .

Omdat het een natuurlijk product gemaakt van iets wat regelmatig en op grote schaal wordt geconsumeerd , is groene koffieboon extract veilig voor de meeste mensen . Er zijn geen bijwerkingen bekend .Dat wil zeggen, tenzij je een individuele allergie voor koffie of derivaten hebt.Groene koffieboon is ook beschikbaar in cafeïnevrije vorm.

GreenCoffee 1000 Plus

Geef een antwoord
Farmaline.nl A. Vogel