gezonde patat friet

By in Gezondheid on maart 11, 2016

Friet en patat zijn het ultieme troost-eten ,en hoewel er geen ontkennen is hoe bevredigend een zoute portie gebakken friet is, genieten van een portie frietjes is geen probleem. Het is gemakkelijk om gezondere friet te maken, het is een geweldige manier om de voedingswaarde en calorieën te krijgen terwijl je nog steeds geniet van het lekker patatje. Blijf uit de buurt van uw lokale McDrive raam en bak een partij van één van deze voedzame veggie frites die iedereen zal lusten !

patat friet veggie

wortel Friet

Patat van wortelen ? Wees creatief met de kleurrijke veggie, snij het in stukken, met olijfolie, zout en peper, en bak ze zoals je gewend bent. Je zult een zoutarm , vitamine A- rijke snack hebben dat perfect is met ketchup of een lekkere dressing.

jicama Friet

Als je jicama alleeen kent als een sla basis en salade topping, staat je een verrassing te wachten! Deze milde en knapperige knol is misschien niet heel bekend als een goede vervanger voor aardappelen , maar het werkt verrassend goed als een super magere bakvervanger.Deze Spicy spiraalvormig Jicama Friet is echt een gezondheids- punch met kalium , vezels packs , en vitamine A en C.

Geef een antwoord
Farmaline.nl A. Vogel